Werkgevers

  • Altijd een passende baan
  • Echte persoonlijke aandacht
  • Eerlijk en duidelijk

Hoe gaan wij te werk?

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Wij nemen de tijd om naar je te luisteren. In het wervingsproces nemen wij niet alleen de harde eisen mee in de selectie, maar ook de zachte eisen. We kijken niet alleen naar het functieprofiel, maar ook naar de persoonlijkheid en motivatie van de kandidaat. Wij halen zo de beste kandidaten voor je naar boven!
 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij Jos Werkt helpen wij graag met het uitzenden, detacheren en werven van personeel. Ook ondersteunen wij jou in HR-vraagstukken. Wij leveren personeel voor de lange of korte termijn. Mensen die echt bij jouw bedrijf passen. Zo helpen we bij het invullen van openstaande vacatures. 
 

Vacature aanmelden

De visie van
Jos Werkt

De visie van
Jos Werkt

Wij zijn Jos Werkt en zijn er als uitzendbureau in Gorinchem om met jou op zoek te gaan naar een passend baan in de regio!  We kijken samen naar je vaardigheden en waar de kansen voor je liggen. Het is belangrijk dat je op je plek zit en je jezelf kan blijven ontwikkelen bij een bedrijf en baan wat bij je past. Dus stap gezellig bij ons binnen of solliciteer direct op een van onze uitdagende vacatures!