Overname CareFirst per 1 januari 2021

Jos Werkt neemt uitzendactiviteiten Carefirst over per 1 januari 2021

Nieuw

Met veel plezier en gepaste trots brengen wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen Jos Werkt B.V.

Per 1 januari zijn de uitzendactiviteiten van Carefirst, dé specialist in het bemiddelen van doktersassistenten, praktijkondersteuners en logopedisten, overgenomen door Jos Werkt B.V.

Door gemaakte strategische keuzes zocht Carefirst naar een externe partij om de uitzendactiviteiten te continueren, met de verkoop heeft Carefirst aan Jos Werkt een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar.

De naam ‘Carefirst’ zal in dit verband van de markt verdwijnen en alle activiteiten zullen voortgezet worden onder de noemer van Jos Werkt. Met deze overname neemt Jos Werkt een positie in, in de markt betreffende de bemiddeling van zorgprofessionals.

Jos Werkt zal de bewezen succesformule van Carefirst continueren. Zowel Carefirst als Jos Werkt beschikken over een goede marktpositie en een hoge mate van deskundigheid. De nieuwe eigenaar Johan van Os zal nieuwe kansen benutten om de markpositie te verstevigen.

Jos Werkt neemt geen personeel over van Carefirst, uw contactpersonen zijn vanaf heden Johan van Os en Arianne Versluis, de contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina op de website van www.joswerkt.nl.

Het actuele aanbod aan vacatures voor doktersassistenten, praktijkondersteuners en logopedisten is te vinden onder de noemer ‘Zorg’ op diezelfde website.

Heeft u vragen betreffende dit artikel dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Johan van Os, eigenaar van Jos Werkt.