Logistiek krijgt boost
door Coronacrisis

De coronacrisis heeft veel gevolgen voor de economie. Er verliezen helaas veel mensen hun baan en sommige sectoren, zoals horeca en toerisme, hebben er zwaar onder te lijden. Maar er zijn ook branches die nu en in de toekomst meer omzet hebben. De logistiek bijvoorbeeld. 

Nieuw

Meer online bestellingen

Werknemers in distrubutiecentra hebben meer werk dan ooit. Want door corona bestellen mensen meer in webshops, en minder in fysieke winkels. Ook de pakketbezorgers draaien dus overuren (en veel kilometers). 

Banen in de logistiek

Omdat mensen nu ontdekken hoe handig online shoppen eigenlijk is, is de verwachting dat ook in de toekomst meer mensen blijven bestellen via internet. Dat betekent dat de logistiek sector een blijvende boost te wachten staat. En dat betekent weer:

Meer banen in de logistiek!

Iets voor jou?

Ben jij een aanpakker? Dan heeft Jos Werkt voor jou een baan in de logistiek bij één van de vele distributiecentra in de regio Gorinchem. Heftruckchauffeur, orderpicker of een andere functie: we hebben allerlei vacatures in de logistiek. Bekijk ze snel en maak vandaag nog de switch naar een baan met toekomst!