Kansrijke beroepen in 2021

Het UWV brengt elk jaar in kaar in welke sectoren het komende jaar veel banen te vinden zullen zijn, en welke sectoren minder kansrijk zijn. Op dit moment is de situatie vanwege Corona anders dan anders: horeca en recreatie worden bijvoorbeeld hard getroffen. In welke sectoren moet je het zoeken als je veel kans wilt maken op een baan?

Nieuw

ICT biedt kansen

De ICT staat nog altijd te springen om wizzkids die paraat staan als alle systemen in de soep lopen en om knappe koppen die een ICT-architectuur zodanig kunnen inrichten dat alles perfect op elkaar ingespeeld is. Maar ook om developers om apps te maken en software te schrijven. En om helpdeskmedewerkers die elk probleem kunnen oplossen. Want in de ICT is nog altijd veel werk te vinden. 

Techniek: twee rechterhanden

Ook de techniek wordt door het UWV nog altijd als kansrijke sector benoemd. Want het installeren van een CV-installatie, het aanleggen van een netwerk, het onderhouden van een fabriek of het repareren van apparatuur is mooi werk, maar wel werk waarvoor je twee rechterhanden moet hebben. Er zijn dus veel kansen voor de Willie Wortels onder ons. 

Vind jouw nieuwe baan bij Jos Werkt!

Bij Jos Werkt hebben we in de regio Gorinchem volop vacatures in de techniek en de ICT. Ook voor jou. Dus zoek je een nieuwe uitdaging in deze sectoren? Bekijk dan zeker ons aanbod en solliciteer. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking als jouw droombaan er nu even niet bij zit. Wie weet, heb jij straks een nieuwe uitdaging die perfect bij je past!